Закон Украины О защите персональных данных –  это Закон регулирует правовые отношения, связанные с защитой и обработкой персональных данных и направлен на защиту основополагающих прав и свобод человека и гражданина, в частности права на невмешательство в личную жизнь в связи с обработкой персональных данных.

   Этот Закон распространяется на деятельность по обработке персональных данных, которая осуществляется полностью или частично с применением автоматизированных средств, а также на обработку персональных данных, содержащихся в картотеке или предназначенные к внесению в картотеки, с применением неавтоматизированных средств.

  Законодательство о защите персональных данных составляют Конституция Украины, этот Закон, другие законы и подзаконные нормативно-правовые акты, международные договоры Украины, согласие на обязательность которых предоставлено Верховной Радой Украины.

 

Закон України 

Про захист персональних даних (офіційна публікація)

Как перевести текст на русский язык?
Кликните правой кнопкой мыши по тексту, откроется панель, выберите перевести на русский язык. Такой способ работает в большинстве браузеров.

 Стаття 1. Сфера дії Закону

 Стаття 2. Визначення термінів

 Стаття 3. Законодавство про захист персональних даних

 Стаття 4. Суб’єкти відносин, пов’язаних із персональними даними

 Стаття 5. Об’єкти захисту

 Стаття 6. Загальні вимоги до обробки персональних даних

 Стаття 7. Особливі вимоги до обробки персональних даних

 Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних

 Стаття 9. Повідомлення про обробку персональних даних

 Стаття 10. Використання персональних даних

 Стаття 11. Підстави для обробки персональних даних

 Стаття 12. Збирання персональних даних

 Стаття 13. Накопичення та зберігання персональних даних

 Стаття 14. Поширення персональних даних

 Стаття 15. Видалення або знищення персональних даних

 Стаття 16. Порядок доступу до персональних даних

 Стаття 17. Відстрочення або відмова у доступі до персональних даних

 Стаття 18. Оскарження рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних

 Стаття 19. Оплата доступу до персональних даних

 Стаття 20. Зміни і доповнення до персональних даних

 Стаття 21. Повідомлення про дії з персональними даними

 Стаття 22. Контроль за додержанням законодавства про захист персональних даних

 Стаття 23. Повноваження Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних

 Стаття 24. Забезпечення захисту персональних даних

 Стаття 25. Обмеження дії цього Закону

 Стаття 26. Фінансування робіт із захисту персональних даних

 Стаття 27. Застосування положень цього Закону

 Стаття 28. Відповідальність за порушення законодавства про захист персональних даних

 Стаття 29. Міжнародне співробітництво та передача персональних даних

 Стаття 30. Прикінцеві положення

 

1,565 просмотров всего, 1 просмотров сегодня